شطرنج بازان واحد علوم و تحقیقات در رقابت‌های کشوری افتخارآفرین شدند

۰۴ دی ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۸ کد : ۱۰۶۹۸ اخبار اطلاعیه ها
شطرنج بازان واحد علوم و تحقیقات در رقابت‌های کشوری افتخارآفرین شدند

دانشجویان واحد علوم و تحقیقات در رقابت‌های سراسری شطرنج دانشگاه آزاد اسلامی که به میزبانی واحد آشتیان برگزار شد، موفق به کسب دو نشان نقره شدند.

رقابت‌های سراسری شطرنج دانشگاه آزاد اسلامی از تاریخ ۳ لغایت ۶ آذر ماه ۹۷ برگزار شد و آقایان علی زارع و علیرضا شاه صنم، پس از غلبه برتمامی رقبا و تنها با قبول شکست برابر ورزشکاران استان هرمزگان به مقام دوم رسیدند و مدال نقره این رقابت‌ها را بر گردن آویختند.

همچنین در رده‌بندی تیمی نیز تیم واحد علوم و تحقیقات با کسب دو نقره و با احتساب امتیازاتسایر ورزشکاران در مجموع عنوان پنجم تیمی را بدست آورد.

براساس این گزارش تیم شطرنج برادران واحد علوم و تحقیقات متشکل از محمدرضا اسماعیلی نسب، علی زارع، علیرضا شاه صنم، علی نمازی شیرازی، محمدرضا باقریان و به سرپرستی حبیب آزمون در این دوره از رقابت‌ها شرکت کردند.