کسب دو نشان برنز توسط دانشجویان واحد علوم و تحقیقات در رقابتهای کشوری تکواندو

۲۱ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۹:۵۸ کد : ۱۰۱۱۷ اخبار اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۹۰

دانشجویان واحد علوم و تحقیقات در رقابتهای سراسری تکواندو که به میزبانی واحد سمنان برگزار گردید موفق به کسب دو نشان برنز شدند.

حمید رضا برنامه ئی تکواندو کار وزن ۵۸ کیلوگرم واحد، با وجود مصدومیت شدید از ناحیه دندان با تلاشی قابل تقدیر موفق شد تا جایگاه سوم و مدال برنز وزن ۵۸ کیلوگرم رقابتهای سراسری دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی را بدست آورد.

امین عاملی دیگر تکواندو کار واحد نیز که در دور اول مسابقات با قرعه استراحت روبرو شده بود پس از غلبه بر تمامی رقبا و تنها با قبول شکست برابر ورزشکار پرقدرت البرزی سوم شد و مدال برنز رقابتها را بر گردن آویخت.

در رده بندی تیمی نیز تیم واحد علوم و تحقیقات با کسب دو برنز و با احتساب امتیازات سایر ورزشکاران در مجموع عنوان چهارم تیمی را بدست آورد.

اسامی تیم تکواندو واحد:

حمیدرضا برنامه ئی، امین عاملی، جواد کلانتری، علی حبیبی، سید امین رضوی، حسین گودرزوند چگینی، داود همتی، سپهر مومنی

سرمربی: مهدی حسینی

سرپرست: حسینعلی ادهم